Vi er din lokale gulvmand, som udfører gulvafslibning København og omegnen

Hvis du bor i København eller omegn og søger en professionel gulvsliber, som kan afslibe dine trægulve, så har du klikket på det rigtige link. For er der noget, vi kan hjælpe med, så er det gulvafslibning i København  Evt. også gulvafhøvling.

Alle mennesker bruger i dag gulve, som er produceret af træ, der hurtigt kan friskes op igen ved en afslibning af gulvet. Man fjerner næsten alle ridser, skjolder og plamager – undtagen vandskader og brandskader, de er sværere at rette op på, men ring og tal med os om dette.

Trægulve er det allermest anvendte gulv og vil altid blive brugt af mennesket. Trægulve har en special charme og giver en varme i boligen. Professionel gulvafslibning kan ændre udseendet af dine gulve, så de bliver 99% som nye igen, og du kan vælge en efterbehandling med lak, lud eller olie alt efter dit behov. Læs mere om efterbehandlinger på vores hjemmeside

 

Gulvafslibning med fuld vejledning

Vi står gerne klar med at hjælpe og vejlede dig, så du får dit drømmegulv.

 

Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvordan du vil have, dit trægulv skal se ud og evt. føles. Skal det se råt ud, have glans, være mat? Der er mange muligheder, og efterbehandlingen giver dit gulv den ekstra finish, som får din bolig til at tage sig flot ud. En veludført efterbehandling beskytter også dine gulve, så de holder sig pæne.

 

Resultatet vil dog altid variere lidt fra gulv til gulv på grund af trætype, gulvets alder osv. Træsorterne er forskellige, og der er forskel på parket og plankegulve – som findes i merbau, mahogni, ask, ahorn, eg, bøg, fyr m.m. Slutresultatet afhænger meget af træsorten, og hvordan træet tager imod gulvbehandlingen. Som fagfolk rådgiver vi dig om dette.

Vi bruger kun rutinerede gulvslibere med mange års erfaring inden for gulvafslibning København.


Lyder det fristende at få udført gulvafslibning København, så har du her din lokale gulvmand. I er velkomne til at ringe på +45 2045 2060

 

 

Venlig hilsen

Gulvafslibning København