Billig gulvafslibning hos AS-Gulvservice

 

Hos AS-Gulvservice tilbyder vi billig gulvafslibning i København og på hele Sjælland. 

Alle skal have råd til flotte trægulve. Mange gulvmænd tager overpriser for deres gulvafslibning, men hos os har vi valgt at udføre billig gulvafslibning, så selv studerende har råd til at få afslibning af deres gulve. Vi går ikke engang 1% på kompromis med kvaliteten! 

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som udover gulvafslibning og gulvafhøvling udfører alle former for efterbehandling af dine gulve.

At få indhentet et tilbud på billig gulvafslibning, som også er håndværksmæssigt korrekt udført, giver følelsen af, at man har gjort en god handel. Besparelsen kan være op til 30%, hvis man sammenligner vores priser med vores konkurrenters. Det er som at finde et fjernsyn i Bilka til 7000 kr., men ende med at købe det i Elgiganten for kun 5800 kr. Man har fået samme vare, bare til en lavere pris, og pludselig har man så flere penge til andre ting til boligen.

Der er meget konkurrence på gulvafslibning i dag. Derfor er det vigtigt at følge med markedet og gøre tingene til en fornuftig pris. Billig gulvafslibning betyder ikke bogstavelig talt, at det er billigt håndværk, tværtimod. For når vi siger billig gulvafslibning, så er det fordi, vi prøver at få flere kunder og tjene på mængden i stedet og på den måde gøre flere mennesker glade. 

 

Jeg vil da personligt selv finde den bedste og billigste løsning på alt, hvad jeg køber i dag, indhente flere tilbud og sammenligne. Så søger du veludført, men billig gulvafslibning i en rigtig god kvalitet, så er du kommet til den rette fagmand. I Danmark gives der altid garanti for det leverede arbejde til kunden, og vi bestræber os på at tilfredstille alle vores kunder.

 

 

 

 

BIllig gulvafslibning tilbud kan indhentes på vores hjemmeside ellers klik HER

Vi er ved telefonen alle ugens dage på 20452060 hvis du skulle have flere spørgsmål, om evt. hvilke produkter vi bruger mm.