Her kan du få lidt viden om og få pris på gulvafslibning.

Gulvafslibning udføres i København og omegn til de bedste priser – Ja faktisk dækker vi hele Sjælland til utrolig konkurrencedygtige priser.

Går du til daglig og kigger på dine gulve og synes, at de ser kedelige, mørke og triste ud? Vil du gerne have, at gulvet passer bedre til dig og din smag, eller ønsker du bare at give ekstra liv til boligen? Så er den bedste og mest fornuftige løsning en gulvafslibning. Se vores pris på gulvafslibning

Du er kommet til det rigtige sted, for AS-Gulvservice tilbyder både gulvafslibning og gulvafhøvling.

Gulvslibning er anbefalet til trægulve, der er ridsede og nedslidte. Gulvslibning er den bedste løsning for at få et pænt og friskt gulv igen kombineret med en ny behandling, som beskytter og skåner dine trægulve. Dette giver din bolig et nyt og friskt look.

Se under vores “Billedgalleri” for at få en bedre ide om, hvordan dit trægulv kan komme til at se ud.

Der findes forskellige slags behandlinger såsom lak, hvid lak, lud, hvid lud og oliebehandling. Alt efter hvilken behandling, du vælger, er der forskellige slutresultater. Gulvslibning kan foretages, så længe der ikke er ekstremt dybe ridser eller huller.

Hvordan udføres det?

Når man udfører en gulvafslibning, anvendes der maskiner med sandpapir, der er spændt fast til en valse. Ved en gulvafslibning kan man slibe fra en 0.5 mm til 1 mm af trægulvet. Man starter med en grovkornet type sandpapir og sliber til sidst med en finere type sandpapir. Sådan får man det bedste og glatteste resultat.

Efter udført gulvafslibning med en gulvsliber på gulvets store flader skal man slibe alle kanter samt hjørner og under radiatorer manuelt med en kantsliber. Den store gulvsliber kan ikke komme til kanter og hjørner, så efterfølgende kantslibning er vigtigt, så man får den samme glatte og jævne overflade hele vejen rundt. Vi anbefaler, at man også sliber dørtrinene. Vær opmærksom på, at dette ikke er inkluderet i vores prisliste, men vi spørger som regel altid kunden, om de har lyst til at få slebet dem med.

Sidst men ikke mindst skal man vælge en form for efterbehandling, så man skåner og beskytter gulvet. Det kan være
lak, lud eller olie. Efterbehandlingen har også betydning for det færdige udseende.

AS-Gulvservice er kvalitetsbevidste, for det er nemlig det, vi lever af. Samtidig har vi tilpasset vores pris på gulvafslibning, så det kan passe ind i de fleste menneskers budget. Vi arbejder kun med professionelle gulvprodukter.

Kan man udføre gulvafslibning på mine trægulve?

Gulvafslibning udføres alle steder, hvor man har slidte, kedelige, og misfarvede gulve. Gulvafslibning kan udføres på alle typer massive trægulve og lamelgulve, uanset træsorten. Med gulvafslibning fjernes den gamle gulvbehandling. I de fleste tilfælde kan man blot nøjes med gulvafslibning. Det kan udføres på alle typer plankegulve, bræddegulve, fyrretræsgulve osv. I visse tilfælde, hvor gulvene er meget skæve, bliver man nødt til at udføre gulvafhøvling.

Gulvafhøvling udføres med en høvljernmaskine, som kun grovafhøvler gulvet. Efter enhver gulvafhøvling skal der altid foretages en gulvafslibning for at rette alle afmærkningerne efter en gulvafhøvling. Gulvafhøvling kan ikke udføres på hårdttræsgulve såsom parketgulve. Efter en gulvafhøvling og gulvslibning er det en god ide at afslibe alle dørtrin, da det lige er prikket over i’et.

Sidst men ikke mindst skal man som afslutning efter en gulvslibning altid hurtigst muligt foretage en gulvbehandling for at beskytte træet. Det er meget vigtigt at vælge den rigtige gulvbehandling, for har man behandlet gulvet efter gulvafslibning, kan man ikke bare ændre gulvbehandlingen. Ønsker man virkelig at få en ny gulvbehandling, skal man starte forfra med gulvslibning.

Se vores anmeldelser af vores gulvslibning på Anmeld Håndværker.

Vi dækker blandt andre følgende byer: Brøndby, Slagelse, Roskilde, Amager, Taastrup, Ballerup, Helsingør, Frederiksberg – Ja faktisk dækker vi hele Sjælland. Og så til nogle af de bedste priser på markedet.