Hvilken gulvbehandling er bedst for mine gulve? Skal jeg vælge lak, lud eller olie?

Det er svært at sige hvilken gulvbehandling der passer bedst til dine gulve, da vi har mange forskellige slags behandlinger. For at give dig det bedste valg af gulvbehandling, bliver vi nød til at høre om hvordan du kunne tænke dig at dit gulv skal se ud, og ud fra det kan vi vurdere og rådgive dig til vælge lige netop den gulvbehandling der opfylder dine ønsker. For at udføre den bedste gulvbehandling er det meget vigtigt at man holder sig til de bedste produkter på markedet. De meste populære/moderne gulvbehandlinger er hvid lak, hvid lud, klar lak, natur lud, natur olie og hvid olie. Men der er ingen bekymring for dette da det er det sidste step i arbejdsprocessen og du kan vente med at tage den endelige beslutning til lige før vi påbegynder gulvbehandling.

Vælg den behandling, der passer til dig

At vælge den rette behandling betyder, at du får et gulv som du er glad for mange år frem. Valg af gulvbehandling afhænger både af, hvor meget trafik der er, boligens udtryk og din personlige smag. Er det f.eks en entre, hvor man tit går frem og tilbage med sko. så er det en god idé med en bedre slidstyrke og en let vedligeholdelse.
AS-Gulvservice har stor erfaring med gulvafslibning og behandling. Vi er dermed også istand til at vejlede vores kunder, før og efter behandlingen, så de ved hvordan de skal vedligeholde deres gulve, samt hvilke produkter der bruges til de forskellige behandlinger, vi vejleder trin for trin, og tilbyder kunden at købe vedligeholdelses produkter hvis de har lyst, når arbejdet er udført, en ting der er meget vigtig, det er at man vælger den behandling der passer til ens behov og overskud

Vil du vide mere om gulvbehandling?

Hold musen ovenpå menu’en gulvbehandling og vælg den gulvbehandling her kan du se og vælge imellem om de forskellige gulvbehandlinger og tips til, hvordan de skal vedligeholdes. Er du i tvivl om, hvilken gulvbehandling, der er den rette for dig, du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vejleder gerne omkring en gulvbehandling samt gulvafslibning.