Er du i tvivl om dine trapper kan afslibes eller afhøvles?

Man kan foretage afslibning af alle typer trapper selvom der er lim, spartelmasse, fernis, maling mm. Afslibning af trapper foretages som standard på selve trappetrinnet som man betræder samt den lige forkant på 2-3 cm, dog ikke siderne, stødet og gelænderet, da det er et større projekt samt unødvendigt, for det reelle slid er på de betrådte flader
Det er muligt hvis ønsket, men det er noget der tager meget lang tid at ordne, hvilket resultere i at det koster mange penge, maskinerne kan ikke rigtigt komme til, det er håndskrabning som i gode gamle dage, hvor man bruger et skrabejern og lidt sandpapir i den anden hånd, de fleste vælger derfor bare at male istedet! det giver et pænt resultat og man er sluppet billigere! enten kunne man jo gøre det selv, ellers kan vi da også være behjælpelige med at male rundt om trappen.
Når man har udført afslibning af trapper er det vigtigt at man behandler trappetrinene. Der findes mange former for behandling af trappetrinene, såsom lak, hvid lak, lud, hvid lud, olie, hvid olie, lud voks, vi udfører alle former for behandlinger. vi bejdser også! der er 30 + farver at vælge imellem.

Når afslibning af trapper er udført:

Efter afslibning af trapper skal man forvente at det støver lidt mere end alm. gulvslibning og at man muligvis også kan forvente at der skal males i stødene og siderne da man ikke kan undgå at lave mindre ridser.

Ring alle ugens dage på nedenstående kontakt information for tilbud på billig afslibning af trapper, gulvafslibning, samt gulvafhøvling.